JP: 09:00 til 20:30

Sikken en laaaaaang dag! – men SJOV :) Gert havde holdt foredrag om informationsgrafik på Designskolen Kolding, så her til morges fik Torben og jeg en mini-udgave af selvsamme foredrag. Det var nogle ret gode ting Gert kom ind på, og jeg tog nogle noter, som jeg nok skal vende tilbage til hvis jeg er i tvivl om noget.

Jeg viste mine smilies til FPN og fik at vide, at jeg kunne sende et preview på mail, hvorefter de så vil tage stilling til, om de vil købe dem.

Fik en opgave i dag, som voksede sig ret stor. Det var to europa-kort (henholdsvis over skisportsteder og vejarbejde) som skulle præsenteres lidt mere lækkert. De lå som raster-billeder embedded i Illustrator, så jeg valgte sgu’ at tegne dem op fra bunden i vector, samt at give dem samme farveholdning og look som de nye JP-kort Jane har lavet udkast til. Det er nogle gode farver til kort hun har fundet frem til, så det kunne ikke gå helt galt, hehe. Jeg vidste godt det ville tage mig et godt stykke tid at tegne dem fra bunden og sætte dem op, men vil da indrømme at det blev lidt senere end forventet. Jane var kanon til at hjælpe mig med de sidste rettelser: en mere overskuelig/logisk placering af symbolforklaringerne, samt forslag til en rammende rubrik-tekst (vinterferie 2007). Tusind tak for det :) Jeg er meget tilfreds med det endelige resultat og glæder mig sgu’ til avisen i morgen. Jeg tror jeg render ud og henter den i postkassen i morgen tidlig for en gang skyld, i stedet for at vente med at tage den ind til jeg kommer hjem fra arbejde.

jp_skimap_02.jpg
Det her er blot et crop af den store grafik.

jp_skimap_01.jpg
…og endnu tættere. Jeg nåede lige at tegne en lille skiløber inden jeg sendte jobbet til trykken :p Agnete synes den var ret Terkel i knibe agtig, hehe.

jp_skimap_03.jpg
Det kunne faktisk godt være et helt billede i sig selv synes jeg. Det kunne jeg godt finde på at have hængende på væggen…

I morgen er der også nok at tage fat på! Agnete smækkede en opgave på mit bord, og fortalte lige kort om hvad den gik ud på. Det var vist en 8-spaltet djævel :p så den glæder jeg mig til at gå i krig med. Jeg håber dog jeg kan komme hjem til en fornuftig tid, da jeg har en del ærinder.

Det lykkedes mig for en gangs skyld at betale det korrekte beløb i kantinen i dag! *yay*.

Nå ja, nu jeg lige nævner kantinen, så er det sådan at de leder efter et navn til den. Vi snakkede lidt frem og tilbage på tegnestuen omkring de navne vi havde gået og brygget på. Jeg må nok hellere lade være med at remse dem op her før konkurrencen er slut, men der var nogle ret finurlige forslag kan jeg da sige. Ej, mit forslag kan jeg sgu’ godt smække på her: “BladMad” – det er lidt træls at sige det, men det er det bedste jeg har ind til videre! Enten det eller noget andet fra min brainstorm:

vel’B’kom

Indbakken (og “udbakken” er logisk nok når man skal af med det igen!)

VitaMinen

Værs’go

kabyssen

Tanken (ska’ vi ik’ lige ned på tanken!) – eller tanken som i “at komme i tanke om noget”.

Retteriet

Madkassen

Sætteriet (så blir’ du sat!) – “sat” er vist et andet ord for “mæt” tror jeg.

MadPosten

TaForDig

Kort & Godt (fordi man betaler med sit kort)

appetit –> AB-TIT

Kökken

This entry was posted in Dagligdagen, Praktik (JP). Bookmark the permalink.

2 Responses to JP: 09:00 til 20:30

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *