Jul på Fanø – nu med scooter!

Afsted d.22 til Fanø for at fejre jul –> og jeg skal lige love for at det var hyggeligt! Det blev dog en våd jul i stedet for en hvid en af slagsen :s Blev som sædvanlig “tvangsfodret” med slik af mormor (men det var nu ikke sådan at jeg strittede imod).

Morfar har købt en scooter som jeg fik lov til at køre på –> det var pisse-skægt! Kørte helt ud til Rindby med morfar foran i bil. Ude på stranden kørte vi ved siden af hinanden, easy rider style *woah*.


Mig inden jeg begiver mig ud på min første tur på scooter, EVER! (mærkedag, hehe)


Total stemningsbillede fra Jul på Fanø 2005!


Mormor & morfars hund der hedder Mads, her med det ondeste blik jeg har set til en hund! :o

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *