Julefrokost i House of Innovation

Her i fredags var jeg til julefrokost i House of Innovation sammen med Anders. House of Design afholdte også et arrangement, men senere på aften kom de alligevel over og deltog i Innovation-festen – det var sgu hyggeligt nok. Hele dagen op til festen (som begyndte kl. 18) havde jeg gået og holdt igen med at spise, så jeg kunne få ekstra meget ud af den gode mad til julefrokosten — og det var virkelig god mad vi fik. Der var sild i stride strømme; karry- såvel som regulær sild, samt en tredje form for sild som jeg aldrig havde smagt før. Der var frikadeller, fiskefillet, hjemmelavet leverpostej / remoulade. Der var rødkål og en perfekt risalamande. Jeg kan med sikkerhed sige at jeg blev mæt. Oven i det hele kom så den store mængde spiritus som var blevet indkøbt. Der skal jo brændstof til at holde gang i sådan en julefrokost, og det skal jeg da lige love for at der var adgang til. Der var et bord fuldstændig dækket med flasker i alle mulige former og farver, og fra dette bord blev der blandet alskens kreative drinks. Anders blandede alle de gode drinks, imens alle os andre fik blandet underlige drinks (med et mere eller mindre absurd blandingsforhold!). Der blev lavet mojitos, brandbiler, rom & Cola og så begav jeg mig ud på en udflugt med at give min allerede gode mojito et facelift i form af noget rødt stads, som jeg fik gravet frem fra spiritusbordets flaskejungle. Den smagte præcis som før, men den var bare rød. Fedt nok!

Jeg fik mødt nogle sjove folk og snakket om løst og fast. På et tidspunkt var jeg ved at blive overvældet af nogle ekstremt tørre klejner. De var så tørre, at det var fysisk umuligt at tale, efter at have komsumeret blot én af de små sataner. Smagen var egentlig fin nok, så jeg nappede nogle stykker på strategiske tidspunkter, hvor jeg primært skulle lytte :p

Vi blev ved helt til klokken 4-5 stykker. Faktisk var vi den lille hardcore gruppe der lukkede og slukkede for festen. Sådan skal det sgu være! Jeg nåede lige at nappe en flaske vodka med hjem (men det skal I ikke lige sige til nogen). Fortsatte en times tid hjemme ved mig til “extreeeme after-party”, hvor den krejlede flaske vodka delvist kom i spil sammen med kold juice fra køleren. Og her vil det atter være på sin plads at undskylde det fuldstændig åndssvage blandingsforhold. Jeg ved ikke hvad jeg tænkte på… Men alt i alt en ganske fornøjelig julefrokost med god mad, masser at drikke og sidst men ikke mindst: godt selskab.

This entry was posted in fest. Bookmark the permalink.

One Response to Julefrokost i House of Innovation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *