Opstilling af…

Udover animationsprojektet sammen med Topper og Kedepops, så leger jeg med nogle typografiske opstillinger som skal ende med at blive trykt på en række (hvide?) t-shirts. I den forbindelse lægger jeg dette billede op. Kom gerne med kritik :)

This entry was posted in Grafisk Design. Bookmark the permalink.

5 Responses to Opstilling af…

 1. jeg vil gerne gå med den! – glæder mig til at se dine andre bud også.

 2. kommer du til tapas i dag?

 3. Jokke-svin says:

  Carsten Borch –> Super :) Bare følg med her på bloggen. Jeg uploader løbende nogle af de udkast jeg er mest tilfreds med. Jeg skal nok sende det hele til dig i morgen.

  Jeg kan desværre ikke joine Jer på Den Blå, men tak for påmindelsen ellers.

 4. Lyuhala says:

  DEN ER VILDT FED :D

 5. Jokke-svin says:

  Lyuhala –> Oooh jeg er enig :) Jeg vil klart eksperimentere mere med typografi stillet op på denne måde (til andre projekter altså). Jeg har lavet noget lignende da jeg var lille. Det er sjovt hvordan sådan noget kan vende tilbage lige pludselig…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *