Kresten fra A-film

*gab* jeg må snart i seng! I morgen kommer produceren bag “Terkel I Knibe” og fortæller om teknikken bag filmen –> det er sgu cool! Glæder mig godt nok til det.

Ellers så kører vores gruppearbejde smooth. Vi er i fuld gang med at udarbejde scenerne og alle de objekter de indeholder. Det er NOGET af et arbejde. For ikke at snakke om vores hovedperson, som er en gammel astronom. Han skal kunne ses i front og profil. Jeg har lavet ham i front, men jeg tror profilen bliver lidt tricky… well vi må bare klø på!

Og så var det jo lige min fødselsdag i dag :D FIk hele 3 bøger af Topper (det skulle han sgu’ ikke have gjort) –> og jeg fyrede noget indkøbt kage fra Føtex-bageren på bordet.

Vildt lækker sirupskage!! *mums* og kringle. Og af Martin fik jeg et meget 80’er agtigt armbånd, som lyser når man ryster armen… den er total nice! ThanX man!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *