Læser idræt i en ro-båd

Seriøst, det er totaaaal godt vejr…og det har det været hele ugen. Jeg er lige kommet op fra stranden, hvor jeg sejlede ud i min ro-båd for at læse på noget idræt til eksamen. Båden blev sgu’ ved med at sejle ind mod land igen, så til sidst blev jeg bare inde på stranden og læste i liggestolen med solen bagende ned over mig… Jeg har da allerede fået lidt farve.

Jeg er sådan set helt færdig med at læse til idræts-eksamen nu, og i går var jeg oppe på gym for at sammensætte et grundtræningsprogram, og det er jeg også klar til at øve nu.

I morgen er hallen igen ledig hele dagen, så jeg tager nok derop igen for at øve hele grundtræningsprogrammet igennem (og måske også opvarmningsprogrammet).

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *