Lidt ferie

forest-queen

Hjemme igen efter 4 dage i Århus hos min dejlige pige. Her på det sidste er det lykkedes os at tilbringe mere tid sammen end normalt, hvilket er helt fint med mig :) I dag hoppede vi på cyklerne og tog en tur rundt om Brabrand Sø og ud forbi Skibby. En tur på ca. 15 km (har jeg set ud fra maps.google.com). Der er ikke noget bedre end at cykle ude i det gode vejr – også selvom vinden af og til er lidt “ruskende”. Når jeg får min nye cykel, så skal der dælme også cykles nogle ture! Gad vide om det er muligt at smide nogle andre gear på? Hmm. Det kunne være lidt blæret at fyre 24 Shimano gear på eller noget… Oh well, det kan jeg altid spørge cykelhandleren om hvis det er.

Lyuba har altid to fribilletter til bio på sig, så fredag var vi inde og se Terminator Salvation, YEAH! Den var godt nok mega creepy. Tip: Det er nok en god idé lige at se 1’eren, 2’eren og 3’eren før man ser 4’eren. Arnold Schwarzenegger var sgu med i den. Det må være underligt at have en guvernør der lige tager lidt fri for at være med i en film.

Jeg glæder mig til at dig igen L :-*

This entry was posted in Forhold. Bookmark the permalink.

5 Responses to Lidt ferie

 1. Lyuhala says:

  Det er LOVELY at tilbringe mere tid med dig :) Glæder mig også rigtig meget til at se dig! Og holda op 15km…? Vi er seje, og vi går efter 20 næste gang (og madpakke :P )

  men ny gear, og hele 24 af dem? Oh dear, jeg bruger altså max 4 af de 27 jeg har (når de nu virker).. Take it eeeasy cykel ekspert ;)

 2. EN says:

  Skønt at læse om, hvordan I nyder livet.
  Min lille Dinahund vokser og vokser og er snart en besværlig teenager. Håber da snart at se Jer herovre til strandliv, surfing, telt, hængekøje og grill. Tag gerne din mor med, Luyba.
  Knus

 3. Jokke-svin says:

  EN > Ja vi skal nok komme ned forbi. Uge 27 kunne måske være et godt tidspunkt? Det har vi i hvert fald snakket om. Jeg tror Iliana og dig har ret meget til fælles. Hun har nogle sorte malerier hængende i stuen, som du lige så godt kunne have malet. Det er ret spøjst faktisk.

 4. Terminator Salvation må være den dårligste film der er lavet.
  Og Schwarzenegger? Nej du, det var tydeligt at se, at det var computer-animeret.

  Håber alt er vel med dig. Ses vi d. 26 til afgangsfest?
  Kh, N.

 5. Jokke-svin says:

  Nikolai > Jeg synes den var ok. Totalt fede effekter – og jeg lagde overhovedet ikke mærke til at han var CGI. Men jeg vil til enhver tid foretrække 1’eren og 2’eren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *