Min nye Joker :D

Der er lige plads til den hernede i kælderen.

Der er lige plads til den hernede i kælderen.

I går kom fragtmanden med min nye cykel. Det er en Joker (budcykel) fra EsimeX – en cykel som jeg har overvejet at købe i lidt over et års tid. Nu hvor den endelig er her, kan jeg næsten ikke lade være med at cykle rundt udenfor. Jeg har skiftet sadel og håndtag ud med nogle af mærket BROOKS. Det er kernelæder og dufter dejligt af ko :) Håndtagene giver dejlig luft til håndfladerne. Sadlen er stadig lidt hård, men som BROOKS gør opmærksom på, skal den lige “rides til”. Læder har jo den formidable egenskab, at det med tiden former sig efter kroppen. Ellers er den ret hyggelig at cruise rundt på. Den egner sig bedst til flade strækninger og stille og rolig kørsel.

Mit fremtidige projekt er at få den lakeret i RAL 8022 (mørkebrun) som jeg oprindeligt gerne ville have haft. Jeg havde dog ikke tålmodighed til at vente på at de fik farven på lager, så jeg gik med til at få den i mat sort i stedet. Nå men, det ser da heller ikke værst ud. Jeg mangler lige en god lås så jeg kan parkere den rundt omkring. Mht. lys, så smækker jeg i første omgang bare nogle dioder på den. Har nogle i forvejen.

This entry was posted in Indkøb. Bookmark the permalink.

2 Responses to Min nye Joker :D

  1. EN says:

    Den er da rigtig fin – go´ tur – ska´ du ha´ en matchende hjelm til?
    Dina har lige spist en selvdød lille fisk – i morgen skal vi til noget agility/hundefremvisning/legestue i Munkemose i Odense. Var til hvalpelegestue i går, de er som en flok 3 årige rollinger…..Fik mange gode råd…..

  2. Lyuhala says:

    NICE! Ser meget bedre ud med Brooks sadel! Glæder mig til at se dig live. Jeg undlader at komentere yderligere på den dejlige duft af ko, tilridning af læder sadler osv :p

    EN – “hvalpelegestue” ?! Det lyder forfærdeligt nuttet! Heldige dig, jeg vil også have en dansk-svensk gårdhund..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *