Nye sko og C-41 typografi

Så begyndte vi på forløbet Eksperimenterende Typografi 2 (vi havde det også forrige år). Vi lagde ud med at se dokumentaren om skriften Helvetica i anledning af dens 50 års fødselsdag. Når man kan sidde og grine af en dokumentar om en skrifttype, så går det pludselig op for en, at man er en design-nørd :) Anyway, den var virkelig godt lavet: spændende billeder og meget specielle person-typer må jeg sige! Sådan nogle designere er sgu nogle værre originaler :p Men hey det er sgu originaler der gør hverdagen sjov og spændende ;)

Efterfølgende blev vi briefet på forløbet. Vi kan vælge mellem 3 forskellige projekter, som alle involverer typografi selvfølgelig:

  1. BEHIND EVERY TYPEFACE THERE IS A DESIGNER
  2. HABITSHABITSHABITS
  3. THE STRAW THAT BROKE THE CAMEL’S BACK

I dag fik vi så til opgave at vælge én af ovenstående projekter, som vi skal arbejde på helt til d. 30/11.

Jeg ligger og vipper lidt mellem 2 og 3. Projekt nr. 2 handler om HABITS (vaner) og kan munde ud i enten en publikation eller noget motion graphics.

Projekt nr. 3 handler om sprog (hvilket er en af mine interesser). Her får man mulighed for at undersøge forskellige aspekter ved sprog og på en eller anden måde behandle disse undersøgelser konceptuelt. Dette kan også munde ud i motion graphics.

Fik jeg sagt motion graphics forresten? :p Ja okay, jeg har tænkt mig at lave noget animation af en art. Jeg føler ikke rigtig jeg har eksperimenteret med moving type endnu, så dette er en oplagt chance for at prøve nogle ting af… eksperimentere (som forløbet jo i høj grad lægger op til).

Stay tuned and crooned – jeg smækker højst sansynlig screens på bloggen.

Og til noget andet: sko! I sidste uge var jeg i centeret for at se på nogle sko, og sørme om de ikke lige havde et par der faldt i min smag i Z-UP! (min yndlings tøj-butik) Yessir! Der var dog kun op til str. 44, så den meget hjælpsomme ekspedient ringede rundt til andre afdelinger i landet for at høre om de kunne få en større str. sendt til Kolding. I Odense var der jackpot, så han fortalte mig at de kunne få en str. 45 hjem til på tirsdag. Det er tirsdag i dag, så efter skole tog jeg op for at hente dem. Nice fit. Nice colors. Nice indeed. Så nu er jeg ved at være kørende på tøj-fronten igen (efter et helt års “tøj-faste”).

Og endnu et spring: LOMO. Yups, lidt flere updates på LOMO-fronten! Jeg var inde i fotohandleren i Jernbanegade (Japan-foto mener jeg den hedder) og spørge nærmere ind til fremkaldelse af standard 35mm film, og han nævnte at de godt kunne vende filmen i c-41 kemikalie! Supaaa. Glæder mig til at have næste film klar til fremkaldelse!

This entry was posted in Dagligdagen, Designskolen Kolding, foto, Grafisk Design, Indkøb and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *