Lyø og Avernakø

Okay tur til Lyø og Avernakø. Vejret kunne selvfølgelig have været bedre, men hvad fanden skal man gøre ved det?! Der var nogle særlige undervejs (og her hentyder jeg selvfølgelig til ø-boerne, hehe). Så en ret gusten fyr med vildt, hvidt hår og kæmpe fuldskæg og små runde briller på midten af hans store ansigt. Han kørte selvfølgelig en knallert med ”ølkasse-anhænger”, hehe.
Jeg fik ikke taget så mange billeder, som jeg ville pga. regnen sidst på dagen, men fandt da nogle ret lækre mure.

Færgeturene kostede 100 kr retur, men det var sgu’ også i orden. Vi fik sejlet en del for pengene :) Og selvom det var lidt koldt sidst på dagen, så blev humøret opløftet ved synet af to dejlige træskibe, som lå til kaj ved Avernakø.

I morgen skal jeg måske med x ud og flyve modelfly (hvid vejret er til det altså!) –> ellers så har jeg ingen planer whatsoever! Nå jo, ville egentlig også gerne have fat i et netværkskabel, så jeg kan forbinde min mac til min pc derhjemme.
Skal nok også have slået græs på et tidspunkt, hehe.

This entry was posted in Faaborg, Rejsedagbøger. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *