Maj-marked i Kolding

En dreng betragter kaninerne med et fascineret blik i øjnene.

Øjenkontakt med en klovn.

En gruppe ældre mennesker nyder Koldinghus.

Fredagen bød på godt vejr og Maj-marked i Kolding og byen bugnede af glade mennesker i færd med alskens sjove aktiviteter. Udstyret med Jonas’ gamle D-SLR kamera, besluttede jeg mig derfor at tage på foto-safari rundt om i byen, og lede efter spændende motiver til konkurrencen Maj & hele Kolding. Ovenstående er nogle udvalgte fotos fra min lange vandretur, som jeg overvejer at sende ind til konkurrencen.

This entry was posted in foto. Bookmark the permalink.

2 Responses to Maj-marked i Kolding

  1. EN says:

    De er rigtig gode. Blev de ikke gode, dem du tog af mig???
    Nå, næppe. Nu er vi jo så konkurrenter, ah hva´ ba´? Men jeg kan nu godt unde dig at vinde (selvom det bliver mig, hehe).

  2. Jokke-svin says:

    Tak. Jo det blev godt det jeg tog af dig og boden. Jeg kan lige maile det til dig. Jeg tror du har gode chancer for at vinde med billederne af børnene der har klædt sig ud med den grønne paryk der.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *