Man skulle da være et skarn…

Regnen siler ned og det er gråt udenfor! OG VI SKAL UD PÅ BANEN OG SPARKE BOLD FOR VILDT! Jeg regner med der kommer en del faktisk, så det kunne sgu’ ikke være bedre :D

SMS fra Allan i går:

    Man skulle da være et skarn hvis man ikke kunne nyde en dejlig kold fadøl med sine klassekammerater på en kedelig onsdag, før to dage med selvstudium… Kh A.

Da jeg ikke opfatter mig selv som værende et skarn, daffede jeg derfor ned på Knud’s Garage ved 20-tiden, hvor jeg fik en øl eller to sammen med Allan, Søren og Marrrrriiiiaaaaa :)

Mødte sgu’ lige Offer derinde og fik en kort update mht. køkkenet ved siden af –> det er til salg, men skal fortsætte med at være køkken, blot med andre ejermænd. Så længe de ikke sælger Garagen!

Pisse hyggeligt at sidde og snakke over en øl og lige glemme skolen for en stund. Maria spurgte om vi kom op til hende i morgen før vi tog på Pitstop til arrangementet “DJ DJ DJ” et-eller-andet… Men skrev så i dag, at hun var syg men ville bippe hvis det blev bedre… i sure hope so!

Det var ok-lækkert vejr i går og jeg var på jagt efter Sony CyberShot DSC-H1 i butikkerne for at kunne stå med det fysisk før jeg bestiller det over nettet. Jeg fandt det i Merlin i Kolding Storcenter og jeg fik endda lov til at tage billeder med det (tog et af ekspedienten *g*). Jeg skal nok lige komme mig over at det er et andet mærke end Canon og derfor har en anderledes “handling”. Så derfor var jeg liiidt kritisk da jeg stod med det, men man skal jo vænne sig til alting.

Nu bliver jeg satme nødt til at pakke til fodbold. Solen kigger lige frem bag en sky ;)

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *