Min første digitizer (tablet)

Det er sgu’ alligevel et stykke tid siden jeg har skrevet her sidst. Damn det er fucked, men her er jeg i hvert fald igen. Der er jo sket en del.

For det første var jeg til dansk skriftlig eksamen i går, hvor jeg fik lejlighed til at skrive en masse lort om eksistentialisme og noget.

For det andet så kører det for vildt med den video jeg har lavet: “Hjælp mig Pia!” –> Det er blevet ret stort. Det har jo været over 20.000 inde og se den (og det er altså 20.000 UNIKKE besøgende).

For det tredje, så skal jeg op i følgende mundtlige eksaminer:

    Idræt (06/06)
    Spansk (13/06)
    Historie (18/06) < -- STUDENT! (forhåbentlig)

Det er ikke så fedt med historie, men sådan er det jo. Man kan ikke få det hele på et sølvfad.

Forresten så har Sylle (min kammerat) fundet en top sej digitizer fra Sandberg til mig (en ditigal tegnepen). Den er bare for cool –> men man skal lige vænne sig til at tegne med den i begyndelsen.

Jeg fik ændret datoen til optagelsesprøven på Designskolen Kolding til d. 19-20 i denne måned, så nu støder den ikke sammen med skriflig eksamen i engelsk! GODT!

Jeg tror snart jeg går på jagt efter en ny tyrkisk sang jeg kan “oversætte” til dansk. Det er åbenbart noget som ikke kun jeg synes er sjovt.

Og så har jeg jo købt mig en ny comP som sparker fra sig! Den har Sylle også hjulpet mig med at finde (det er han så god til sådan noget).

Nå, men lige nu har jeg en lille “ferie” før skriftlig engelsk, så jeg vil tage mig sammen og lave noget på et nyt forum, som Sylle og jeg arbejder på… det skal nok blive cool.

SES SVIN!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *