Mors fødelsdag!

Hjemme igen efter at have grillet ved x i øsende regnvejr under halvtaget –> det var underligt men kult nok :) Fik scannet nogle billeder, bla. et jeg skal bruge i min profil (et billede af min signatur).

Jeg har forresten overdraget min digitizer til Sylle, så nu håber jeg, at han fikser hvad der end var galt med den… Jeg er lammet uden den!!

X var nede og fikse robåden i dag, så hvis det er rovejr i morgen, så tager jeg sgu’ til Bjørnø igen, hehe.
Savner efterhånden min egen lejlighed og min PC… Godt jeg skal hjem søndag.

Det var jo min mors fødselsdag i dag, så det blev fejret med morgenmad på terassen i det lækre vejr (jo ,det VAR faktisk lækkert vejr!). Om morgenen kom jeg med gaven mens hun stadig lå med søvn i øjnene *lol*. En lækker All Round Cooling Deodorant: ”Green Tea”… Efter morgenmaden hjalp jeg lige x med at slå græs og brænde ukrudt… det sidste skulle jeg nok ikke have hjulpet med, for mens jeg stille og roligt går med gasbrænderen og svitser ukrudt mellem gruset, er der åbenbart en lille glød der springer ind i et knastørt hegn, som der på hundrededele af et sekund går ild i… Jeg skriger til x: ”VAAAND FOR HELVEDE!, MERE VAND!” mens han roligt fortæller mig, at jeg skal hente vandslangen omme i skuret, hvilket jeg så gør og får da også slukket ilden igen… men for satan det brændte godt nok hurtigt… Godt jeg ikke er brandmand!!

Chattede med en kammerat i aftes, som skriver på messenger hvor mange mavebøjninger han har taget siden en given dato (han var oppe på nogen og 700 siden d.20/07!!) –> Det vil jeg også prøve… Når jeg kommer hjem tager jeg 50 mavebøjninger hver time om dagen… kun med min egen krop som belastning godt nok, men det er da også fair nok!

This entry was posted in Faaborg, Rejsedagbøger. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *