Når det bare kører :p

Det gik som smurt i dag synes jeg. Godt flow hele vejen igennem, også selv om det blev forholdsvis sent igen. Jeg kunne nærmest mærke at det ville blive en god dag, fra det øjeblik jeg trådte ud af sengen.

Der var ikke just meget at lave her til morges, så jeg sad og nørdede på maps.google.com – en side jeg godt kan bruge lang tid på! Det er superfedt at søge på steder man har været for længe siden, og se hvordan det hele ser ud oppefra. Jeg fandt bl.a. min mors lille hus og Margrethesminde hvor vi boede da jeg var lille… Sådan ser huset ud fra oven, hvor jeg bor nu:

map_stavtrupvej_01.jpg

map_running_01.jpg
Og det var den første løbetur jeg var ude på (læs om den her). Der skulle efter sigende være ca. 10 km rundt om den ene Brabrand sø her, så det var en ordentlig løber jeg fik mig – Jeg synes det er skægt at se ruten oppe fra :p Det sætter det rimelig meget i perspektiv at man kan se huse, skove og veje på den måde her, i stedet for blot grafiske efterligninger som det ses på almindelige kort. Det her er sgu den ægte vare! Der er simpelthen en satelit der flere hundrede kilometer oppe i verdensrummet har taget disse billeder…

Nå, men udover at have fundet diverse kort, så har jeg leget Help Desk i dag. Agnete kom baksende med en ordentlig klebbert af en kasse. Det var en ny scanner, som det var meningen hun skulle have med på Galathea-ekspeditionen. Den var dog en del større end den der i forvejen stod på Tegnestuen, så jeg installerede den nye scanner til Tegnestuen, og den gamle installerede jeg på den til ekspeditionen udlånte PowerBook. Det kørte bare… fandt drivere på nettet til den gamle scanner, da vi ikke lige kunne finde CD’en.

Debattegning *wuhu*. Overskriften var vist nok: “Lad dem selv rydde op!” og hænger sammen med ungdomshuset:

jp_debat_ungeren_01.jpg
Jeg har forresten samlet de debattegninger jeg har tegnet indtil videre, og lagt dem på tegnebordet for at se hvad folk siger til dem… Check dem ud her :)

Maden i kantinen var HIMMELSK god i dag! Det var som at tage en bid af paradis… Det er en fryd at arbejde et sted med så god en kantine. Jeg kan virkelig mærke på min krop, at jeg får varieret kost – det er i hvert fald penge der er givet godt ud. God mad giver mæthed og godt humør… men som min gamle lærer Peter de Vroom engang sagde: “Man kan også spise for meget, hvorved man bliver for sløv til at arbejde efterfølgende!“. Jeg synes dog ikke at man kan spise for meget :p

Jeg fik en lidt underlig opgave. Der var åbenbart politi- og læge-aktivitet ved en adresse i den sydlige del af Århus. De vidste ikke rigtig hvorfor, men de skulle i hvert fald bruge et kort med markeringer af, hvorhenne det var sket (hvad det så end var der var sket!). Med hjælp fra google maps, fik jeg tracet mig frem til dette:

jp_karetmagertoften_01.gif

Det viste sig senere, at det “blot” var en person der havde taget en overdosis et-eller-andet… Imens jeg lavede kortet, havde jeg dog hele tiden haft i baghovedet, at det måske var en skjult terrorist-gruppe der var blevet fundet… eller måske et privat våbenlager… noget i den retning. Overdosis… okay så…

Det støvregnede da jeg cyklede hjem fra JP – lige præcis det vejr jeg gerne ville ud og løbe i, men da jeg kom hjem og hoppede i løbeskoene, var det holdt op. Well, jeg fik mig en dejlig tur alligevel – men faktisk også en lidt uhyggelig tur. Det var forholdsvis sent da jeg løb ud, og der var rigtig skummelt mørkt inde i skoven nede ved søerne, men jeg fortsatte ufortrødent. Stoppede kun op et par gange for at lytte, hehe.
NÅ! Der er en ny dag i morgen, så GODNAT! Klokken er allerede ALT for mange :s

Og mht. Mac’en, så har jeg lagt hovedet i blød (ja, pga. det du skrev Anders, hehe). Jeg ved bare ikke om jeg kan vente!! Det kribler jo rimelig meget i mine fingre!

This entry was posted in Dagligdagen, Praktik (JP). Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *