Noget med knæet

For satan da de lorte-tog nede på havnen vil slet ikke opføre sig som vi vil have dem til! Det var planen at vi i dag skulle skyde det sidste film dernede i dag, men nej, sådan skulle det altså ikke være!

Jeg sidder stille og roligt og venter på Anders og hvad kommer så trillende forbi mig som jeg sidder der?! De togvogne vi skulle have filmet!! *argh*.

Vi har udskudt det til fredag nu, hvor det bare SKAL i kassen, det mener jeg! Det er satme ikke lang tid til klipning og lydredigering (én sølle uge mand!).

Jeg ville meget gerne høre Svenne fortælle noget om programmet “Motion”. Det var meningen at han skulle have gjort det i dag, men vi er måske lidt bagud i tidsplanen…

Venter stadig spændt på “Hinge Repair Kit”. Anders modtager det på mine vegne, da jeg overhovedet ikke har nogen tillid til Post Danmark efter at postbuddet ikke lægger nogen besked i min postkasse når der er en pakke til mig på posthuset >:(
Sagde til Klavs i går at jeg var frisk på træning i dag, men her til morges gik det op for mig at mine træningssko lå på skolen og at mit træningstøj var til tørre… så gik det ligesom i vasken.

Og så har jeg noget bøvl med mit højre knæ. Det er ikke smerte som sådan, nærmere en slags ømhed. Det føles som om det er inde i midten af knæet, og jeg kan mest mærke det når jeg løfter benet op efter at have taget et skridt… Der er ikke noget at mærke når jeg sidder ned eller står stille for den sags skyld. Jeg fik det vist nok for en uge siden efter at have spillet fodbold. Vi spillede også i omkring 3 ½ time, så jeg har måske overanstrengt det?

Så jeg tror ikke jeg vil spille i morgen… Det er ikke rigtig sjovt hvis jeg ikke kan give mig 110%, som jeg plejer at gøre når vi spiller.

Nå ja, fodbold er rykket til torsdag da Klavs ellers ikke kan være med (pga. job onsdag). Men jeg tror nu ikke det kommer til at betyde det helt store at det ligger torsdag…

Lige inden jeg smuttede hjem fra skolen sad jeg lige og gennemorganiserede vores projekt “Bird-Boy” –> samlede alle vores grabs i samme “Capture Scratch” mappe og organiseret filerne i Final Cut. Nu er det federe at arbejde med. “Freshly bundled” *Gg*.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *