Opgave færdig! Offer og pizzabilleder

OOOH HAPPY HAPPY! Så er dén opgave ude af verden! Mangler lige at læse det igennem og rette det og så skal den ellers bare printes i 2 eksemplarer til aflevering onsdag kl. 12:00!

Og hvad er planen så i morgen (ud over gruppemøde altså)? Hmm, mon ikke jeg hellere må kontakte Offer igen og høre mht. til de pizza-billeder han vil have taget…

Og lige et smut i Jysk for at fange mig en gardin-stang så jeg snart kan så smidt den rumdeler op. Har også en lænestol jeg skal have afsat på en eller anden måde sammen med et kvadratisk bord og et computerbord. Det fylder altsammen en KRIG. Hey, måske er Coco og Liv interesserede i det til deres nye crib? Hmm, godt jeg lige kom i tanke om det!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *