Optagelsesprøven – Designskolen Kolding

Heisan gnalling! Hväd är det dü har på förjan? Ej, jeg pjatter bare!

Så har jeg sgu’ været i Kolding… Jeg kom hjem i går efter 2 dages intensiv kreativitet. Jeg tegnede, lavede figurer i pap osv. osv. Det var rimelig hårdt, specielt den sidste dag. Jeg får at vide om jeg er blevet optaget inden for 2 uger –> damn det er spændende!

Så skal jeg allerede til spansk skriftlig eksamen i morgen. Jeg må hellere læse lidt på grammatikken så. Jeg skal også snart have ringet til Rasmus og Mathias så vi kan aftale nogle dage hvor vi kan læse til spansk mundtlig sammen.

I går ringede Simone fra min klasse –> hun skal bruge en eller anden tegning til noget “TrafikSMS”-hjemmeside… Det er dog begrænset hvor meget jeg kan få lavet i denne tid. Nu gælder det bare om at læse til eksamen.

Nå ja, da jeg ringede til mormor og morfar i går for at fortælle om Kolding, sagde mormor, at jeg ville få en go’ slat penge når jeg bliver student… Yuppiiee! Så skal Sylle betales resten for computeren. Jeg skal også have købt noget tiltrængt tøj –> har vildt meget brug for nye sko!

Sylle har sendt et ret fedt screensaver program til mig, og i går aftes lavede jeg begyndelsen på den første “Hjælp mig Pia!”-screensaver…den bliver total sort.

Nu smutter jeg igen.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *