Pan de Soja!!! 220 armstrækkere / dag!

Stille og rolig dag. Var ved stranden ved 09:15-tiden. Patricia kom efter et stykke tid og hun præsenterede mig for endnu en af hendes veninder: ”Irene”, som er lige så sød :)

Jeg har aldrig set så beskidt vand hernede som der var i dag… og jeg har heller andrig set så store bølger tror jeg. Det er godt nok ærgeligt at det skulle være så klamt vandet, når temperaturen var så høj i dag. Måske 31 grader?

Well, jeg tog hen til Elvira og spiste puré af gullerod, som hun havde lavet dagen før og noget brød, som jeg aldrig vil glemme smagen af –> det var simpelthen fantastisk! ”Soja” hedder det, og jeg vil lede efter noget en dag ved et ”Panería”, hehe. Hvilket minder mig om, at jeg også lige skal til en frisør ”Peluquería” og have lavet nogle lyse striber i mit hår (afbleget) og klippes i nakken og i siderne.

Sætter lige min alarm til kl. 07:45 så jeg kan være tidligt ved stranden… Det elsker jeg :D Men denne gang skal jeg have noget andet musik med end ”Kings of Convenience” –> hey, det skader ikke med en pause fra sin yndlingsmusik!

Chattede med Sofie i dag… total sød tøs, som er lidt rå i kanten og meget underlig, men det er kun et plus for mig *G*. Vil ringe til hende når jeg er hjemme igen, ligesom jeg ringede da jeg skulle afsted…

Nu vil jeg lige slå min rekord på 220 armbøjninger på én dag.

Såv gådt…

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *