Påskeferien og logo til jokke-svin

WICKED MAN! Har ikke skrevet i noget tid nu, da jeg har holdt påskeferie (og så alligevel ikke) –> vi fik selvfølgelig en opgave til ferien, som vi kunne hygge os med.

Opgaven lød på, at lave en selvbiografi, ens liv i dag og ens liv om 10 år. Dette skulle illustreres på 3 opslag (jeg smider det op på siden, når jeg får det scannet ind).

Jeg var lige et smut hjemme ved mor i de første dage af ferien, hvor jeg bl.a. cyklede hen til mit barndomshjem på Margrethesminde –> det ser meget anderledes ud, og jeg smider lige nogle billeder op ved siden af de gamle billeder, så man kan sammenligne (for sjov)…

Var da også lige på Fanø for at besøge mormor & morfar –> verdens bedste bedsteforældre! Vi var ude at bowle med nogle af deres kammerater, som også var derovre… og så hjalp jeg selvfølgelig med nogle praktiske ting som jeg plejer når jeg er på besøg. Der var nogle fliser der skulle udjævnes osv. Jeg fik en lækker, hvid vindjakke og et par bukser… jeg skal også til at købe noget sommerkluns.

I dag var jeg så lige oppe på skolen, hvor jeg sad og arbejdede på et logo til mit website her… Martin kom med den fedeste idé til et logo. Faktisk udpegede han det på en tegning jeg havde lavet i forvejen, men som jeg ikke lige havde lagt mærke til… Det er et cool logo. Jeg vil se, om jeg ikke kan få det på en t-shirt.
Nu vil jeg i hvert fald lige digitalisere logoet.

C’ya!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *