Psycho-sol ved middagstid!

Stod op. Spiste morgenmad. Chattede. Tog derefter til stranden ved 11:00-tiden og var dernede i ret kort tid –> Ton sagde at jeg nok skulle tage hjem ved 12:00-tiden fordi solen er saa staerk, og det har hun jo ogsaa ret i!

Senere skulle Ninna (hunden) til frisoer og saa tog Adri, Pol og jeg til stranden naar vi nu alligevel naesten var dernede.

Ellers er der ikke sket saa meget…

Adri er ikke gammel nok til at maa koebe alkohol, saa det har han faaet mig til at goere *LOL* –> de skal jo have noget braendstof at koere paa til festivallen i Sant Pol… Han sagde at vi skulle koebe det loerdag (der skal jeg maaske ogsaa til Sant Pol for at se Estelle). Jeg maa hellere ringe til min far i morgen. Jeg tror jeg vil tage tidligt til stranden i morgen (efter at jeg har checket min mail etc.).

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *