Pubquiz, tørfisk og 1-0 til bogbinding

Så sluttede illustrationsforløbet og vi skal i næste uge til at lave plakater med to plakat-genier fra Kina!

Faktisk så sluttede illustration allerede torsdag og vi havde selvstudie fredag… Var ude og trille bold torsdag 17:00 og vi spillede satme indtil mørket havde lagt sig og der bredte sig en uhyggelig tåge ind over banen. Pisse fed omgang fodbold vi fik spillet der :D Målmand-Magnus fra tyskland kom senere og var med og så skal jeg lige love for at det blev svært at sætte bolden i kassen!

Min ben var ikke meget værd efter den heftige omgang, men jeg tog alligevel hen på Barrikaden til Pubquiz sammen med Allan og Maria. Barrikaden ligger ovenpå Republikken og der var sgu’ en del folk med til det. Svære spørgsmål –> mest om Pink Floyd og øl *Gg*.

Tog hjem igen ved 23:00 tiden. Havde sgu ikke lige lyst til at tage med videre på Pitstop… fik dog fortalt at det var ret så underligt. En gut i blodstængt, hvid kittel der spillede noget punk på nogle høje trommer, øøh.

Her i går var jeg så til fredagsbar (TEMA: “Bling Bling”). Det var ikke just sindsoprivende spændende men der blev da fyret op for saltstænger og bordfodbold. Anders fik rekrutteret to gutter til fodbold og jeg tror også jeg fik en der hedder Marco med på den.

Som sagt var det ikke den mest action-packed fredagsbar men det skal jeg love for det blev senere da vi slog et smut op forbi Maja. Der var dækket op med det helt store hvalfanger-bord –> spæk, hvalkød og tørfisk! Spækken var reeeet så ulækker (nok fordi jeg kombinerede den med Gajol-shots *lol*) men tørfisken var jeg rimelig vild med. Sådan har jeg godt nok aldrig fået fisk før!

Det var ikke just bogbinding jeg havde sat øverst på min to-do liste da jeg vågnede kl 09:20 her til morges, men jeg fik mig på mirakuløs vis krænget min krop ud af sengen og hen på skolen, hvor jeg så sad og foldede papir med dunkende hoved og en svag smag af spæk i munden *mmm*.

Er lige kommet hjem fra Nikolanders af hvor jeg så skæbnekampen Danmark-Grækenland sammen med Klavs, Anders og Nikolander. Vi vandt på suveræn vis 1-0. Pyha, det var godt nok en nerve-kamp skulle jeg hilse og sige. Næste kamp er d.12 i Kazakhstan.
Efter kampen så vi Solkongen hvor Nikolaj Lie Kaas viser sig fra en ekstremt kikset side –> på den rigtig fede måde altså. Fuck en mimik den fyr kan diske op med, det er for skæææægt!

Spiste en god omgang pizza nede i City Pizza (det absolut BEDSTE sted her i Kolding mht. pizza). Check lige disse før/efter billeder af herlighederne *mums*

Skal godt nok snart have vasket noget tøj kom jeg lige i tanke om!

Filmen “Das Eksperiment” skal jeg liiiige se om jeg kan få fat i…

I morgen står den så på bogbinding igen fra 10-15 og fodbold liiige derefter!! Knald på synes jeg godt nok! LOVE IIIIIT!

/skrid

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *