Lotto t-shirt :p

Stod senere op i dag (ved 10:00-tiden) og var alene hjemme. Jeg chattede paa jubii, tog noget morgenmad og cyklede saa langs strandpromenaden til jeg fandt et godt sted at “slaa mig ned” for at bade.

Derefter cyklede jeg rundt i byen og koebte 2 postkort + frimaerker og nogle fede shorts og en alt for cool t-shirt af maerket “Lotto”.

Lige som i gaar tog jeg med Adri og hans venner med til stranden da jeg kom hjem (denne gang kom Pol med). Der var ogsaa en fra Baskerlandet (Aimar?) –> han sagde ikke saa meget. Baskisk er et helt unikt sprog.

Ved stranden var der ikke rigtig nogle boelger af betydning, saa vi legede mest med to bolde, men det var ogsaa sjovt.
Til aftensmad fik vi spejlaeg, broed med tomat og olivenolie + salt og pasta. Det smagte rigitg godt. Adri og jeg spillede noget Unreal Tournament (jeg sagde at vi skulle slette det pga. af det Ton sagde til mig i gaar, men det var Adri ikke med paa).
Jeg har sat mit vaekkeur til 09:00.

Naa ja, jeg fandt endelig et par sandaler (paa min cyketur). De kostede 53 Euro, men jeg havde kun ialt 45 Euro. I morgen tager jeg ind til banken og veksler nogle af mine DK-KR til Euro.

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *