Risengrød + GTA

NÅ! Det var satans så sent det blev… jeg kan vel ikke undskylde det med, at jeg lige har siddet og lagt et finishing touch på mine “skitser” til semesterprojektet? Well, det gør jeg alligevel. Det er fordi jeg skal have samtale med vores lærer i morgen vedr. projektet, og så skal hun helst have noget at se på… så jeg skal op kl. 08:30 i morgen og op på skolen for at printe, hvis ellers den crappy printer virker!

Havde besøg af Anders igen igen igen og vi lavede risengrød igen igen igen og spillede GTA igen igen igen! Det er satme sjaw. Han skal snakke med læreren lige efter mig…

Og så har jeg fået et ret så omfattende job nede på Knuds Køkken –> jeg skal stort set designe hele stedets visuelle identitet: menu-plakater, menu-kort og flyers… måske også nogle reklamefotos af nogle udvalgte madvarer. Det er ikke fordi jeg ligefrem SVØMMER i tid, men jeg vil meget gerne lave det. Det er en kæmpe chance for at få noget vist offentligt! Jeg har Martin Lilliendal fra www.martinland.dk at takke for at skaffe mig kontakten :) I owe you one man!

Nu skal jeg altså sove hvis jeg skal op kl. 08:30!

Slukker for Deftones.
Slukker computeren.
Slukker lyset.
Smider tøjet.
Lander på sengen.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *