Søgen efter smoking. Gangsta’ style!

Nu kommer der snart Boogie, yeah!

Jeg har lige skrevet lidt mere på min engelske stil…den begynder sgu’ at blive okay efterhånden. Jeg har fundet nogenlunde ud af, hvad den handler om!!

Jeg håber der kommer nogle gode film i aften og ikke de sædvanelige usle genudsendelser.

Jeg fik et brev i dag fra et firma der udlejer selskabstøj (min mor havde bestilt det over nettet). Jeg er så småt begyndt at lede efter en smoking til årsfesten. Jeg kunne godt tænke mig en mørkegrå nålestribet smoking. Det tror jeg vil passe godt med mit hår (som jeg faver sort til lejligheden). Jeg kan godt lide sådan et lidt gammeldags gangster-look, 50’er stilen holder for hårdt!
Det er bare ærgeligt at jeg ikke har nogle sko der passer til. Det ødelægger lidt overall-looket at have en rigtig fed smoking og hår osv. og når man så kigger ned på sine fødder, ser man et par sportssko. DOH!

Men jeg er stadig på “kur” mht. at bruge ud af mine penge. Det er jo den computer jeg sparer op til.

Jeg håber virkelig at der kommer nogle penge ind på FABV-siden… hej hej.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *