Selv en lærer kan glemme undervisningen :)

Har lige lavet noget mere på Pia videoen… NU er der seriøst ikke meget tilbage at lave… der mangler lige nogle baggrundsbilleder nogle steder, og så kan jeg med stolthed sige, at den endelig er færdig. Så er spørgsmålet bare, om jeg skal vise den nede i kantinen engang… jeg er ikke sikker på, at det er alle der deler min meget sorte humor.

Nu skal jeg lige have læst en spansk historie som vi skal gennemgå i morgen (hvis vi da ikke får lov til at spille rundbold).
Vi spillede faktisk rundbold i dag fordi vores dansklærer ikke dukkede op til timen. Det viste sig, at hun sad inde på lærerværelset og snakkede, og helt havde glemt at hun skulle til time. Det sagde vi selvfølgelig ikke til hende, men gik derimod ud for at spille rundbod i det strålende vejr det var i dag… tilgengæld fik vi i den næste time en “skideballe” af hende, da hun dukkede op i religion med spanskrøret. Men så fik vi af en eller anden grund også flødeboller (skummelt!).

Rundboldkampen var vildt sjov. Jeg stod som sædvanlig helt nede bagerst ude i marken og greb alle de lange bolde (seriøst, det gjorde jeg!).

Det bliver også super godt vejr i morgen… så skal jeg igen ud at spille basket ball som jeg også gjorde i dag efter rundbold.
Fik brev fra min grankusine Caroline i dag fra Italia. Fååårk hun skrev meget… så må jeg hellere tage mig sammen og kaste endnu en lang mail efter hende (måske med Pia-videoen når den forhåbentlig bliver færdig i morgen!).

Ses!

PS: Jeg fik forresten dansk årsprøve tilbage i dag: det blev et 9-tal. Jeg regner med at få spansk årsprøven tilbage i morgen i spansk. Jeg regner helt bestemt med en god karakter…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *