Skide skægt ved poolen

I dag kom Finna med to af sine venner fra Tyskland og vi tog til stranden i Blanes alle tre med madpakker (bocadillos og frugter og oel og vand). Finna og jeg gik en tur og efter det koerte vi hjem. Jeg sagde til Finna at jeg ville koebe en mobiltelefon, og saa sagde hun, at hun arbejde med at saelge dem –> det var noget af et tilfaelde.

Jeg var knap nok kommet hjem, foer Adri spurgte, om jeg ville med til stranden med nogle af hans venner, og det ville jeg gerne.
Det blaeste vildt meget nede paa stranden paa det tidspunkt, og vi kastede os allesammen naadesloest ud i de enorme boelger (“Olas” paa spansk!). Mine badebukser blev fyldt med sten hele tiden og jeg fik en del vand i naesen, men det var spaß. Vi spillede ogsaa noget fodbold og saa tog vi hjem til en af vennerne som bor ved siden af en laekker pool som vi badede i.

Foer dette, var vi lige inde i Caprabo (supermarked) for at koebe noget at spise. Jeg koebte to pakker donoughts og en daasecola. Det var vildt sjovt i poolen og vi lavede de vildeste udspring! Ved 20:30-tiden var vi hjemme igen, hvor vi spillede lidt Unreal Tournament. Senere fortalte Ton at Adri ikke maatte spille saadan nogle blodige spil, saa jeg tror jeg sletter det igen…

Til aftensmad fik vi de muslinger som Sosi og jeg havde samlet nogle dage foer –> de var gode.

Her er 28 grader i mit vaerelse lige nu, saa det bliver svaert at falde i soevn.

I morgen vil jeg tage til stranden selv (hvis det er muligt!) og lede efter nogle sandaler.

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *