Sviptur til Århus

Så blev det mandag, og jeg tog mig lige en frisk sviptur til Århus for at hænge ud med kæresten. Vi sad og arbejdede på hver vores projekt, men fordelen var, at vi i pauserne kunne kramme på hinanden. Det er jo en god ting :) Lyu er ved at skrive en såkaldt SRP opgave inden for dansk og design, og den skal vist nok være færdig inden ugen er omme, så der bliver knoklet løs.

Selv sidder jeg med sidste fase af Westbrick Murders. I skrivende stund er jeg faktisk ved at rendere hele molevitten så Shaun Rana kan få det. Han vil gerne selv klippe det sammen, så jeg sender ham bare de seperate sekvenser. Imens jeg var i Århus, nåede jeg at lave samtlige baggrunde i animationen lilla (efter ønske fra Shaun). Jeg forsøgte dog at overtale ham til at gå med til en mere sort/hvid stil. Jeg glæder mig til at sende det hele til ham, og aflutte dette “evigheds-projekt”. Det var ikke meningen at det skulle tage SÅ lang tid, men hvad skal jeg sige… Force Majeure…

This entry was posted in Århus, Forhold, Grafisk Design, Job. Bookmark the permalink.

One Response to Sviptur til Århus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *