Tanker om mig og første gang ude på boldbanen med gutterne

Så sidder jeg her hjemme efter en aften/nat på Pitstop… *suk* Jeg er godt nok lidt nede må jeg indrømme :'( Dels pga. den musik jeg sidder og hører Lifehouse – Everything *suk*. Jo, jeg havde det VILDT sjovt og dansede HELE tiden –> GO GO GO, hehe… Men på trods af mine forsøg på at få folk (specielt pigerne) til at danse med mig, lykkedes det ikke rigtigt…

Er jeg en frastødende person? Det kan jeg ikke undgå at spørge mig selv om :( Jeg er forelsket i en pige, men situationen er meget kompliceret og det er meget akavet på en måde, når vi er i byen… mere vil jeg ikke komme ind på her. Øv, nogle gange er det hele sgu’ lidt noget fucked up lort!

Hvis der overhovedet er nogen der læser dette, så har jeg bare det her at sige: hvis I mangler kærlighed, så har jeg nok at give af… *tsk* hvem prøver jeg at narre her?! Folk vender skulderen til dem som er alene i verden, set ud fra et rent kærlighedsmæssigt synspunkt.

Ej, nu må jeg hellere holde her. Det er sent og jeg slynger dumme ting ud i “æteren” (selv om jeg det meste af aftenen har indtaget vand/cola *g*).

Til noget lidt mere positivt! –> I torsdags smuttede jeg med nogle gutter fra designskolen ud for at spille noget fodbold på en bane, der ikke ligger så langt fra centrum… Vi var en 8 stykker og spillede da ret jævnbyrdigt. Jeg scorede omkring 3 mål (det kom sgu bag på mig selv, da jeg stort set ALDRIG har spillet fodbold… i hvert fald i noget tid!). Taklede Anders B lidt groft og lavede en syret glidende takling på Klavs, som han dog hoppede over *lol*. Jeg spillede i støvregn med mine badmintonsko, så jeg skal lige love for, at jeg skøjtede rundt –> det var lidt øv, men jeg skaffer mig nogle billige fordboldstøvler i Føtex el. Bilka.

Nu må jeg hellere smutte i seng. Har planer om at smutte op på skolen i morgen (i dag) og rode lidt med nogle skitser.

Væk med alle mine negative tanker, så jeg kan sove godt!! (Det var lige en ordre til underlige mig, hehe).

Sov godt derude, hvem i end er…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *