Tidlig strandtur og fedt-pletter!

En hel dag ved stranden, men det har alligevel været ret varieret. Jeg stod op kl. 07:30 for at kunne vandre langs stranden uden alle turisterne. Gik et godt stykke ud i retning af fabrikkerne, hvor sandet er mere grovkornet. Der er mange flade sten lagde jeg mærke til, og stødte også på en død rotte *wadr*.


Jeg fandt en lille fisk og en flad sten. De passede ret godt sammen…


Stødte også på et stykke glas med ståltråd indeni. Det vil jeg tage med hjem til Danmark :)

Jeg tror jeg har gået ret mange kilometer i dag… til sidst sagde mine fødder også stop, og jeg blev nødt til at tage hjem til huset. Der skiftede jeg til badebukser og så tog jeg til stranden igen – men denne gang for at BADE :p Super forfriskende at hoppe på hovedet i det salte vand. Babes til højre og venstre – jeg spiser dem med øjnene!!

Adri hoppede med på cyklen ned til stationen. ‘Kæft det var hårdt at køre med ham bagpå, men al træning er god træning. I morgen ved 17-tiden skal han øve med gruppen (I st. Pol tror jeg det var) så der tager jeg med – så håber jeg der kommer nogle fede billeder ud af det.

Skal også med Adri og Lali til Calella på pubcrawl på et tidspunkt! Håber jeg støder på nogle englændere – de er sgu’ for fede at feste med!

Cyklede faktisk til Calella i dag… det er en ret hyggelig by, men min favorit er nu stadig Malgrat. Det begyndte at trække op til en ordentlig skylle på vej hjem fra Calella, og da jeg kom tilbage til Malgrat igen, stod det ned i stænger med torden og lynild. Det var fandme sjovt at se alle turisterne krybe i ly under alle forretningernes markiser. Jeg cyklede bare afsted i et langsomt tempo, som om det slet ikke regnede *Gg*.

Hævede 70 Euro – Viva Visa! Det er ikke fordi jeg har brugt det helt store endnu. Jeg har mest handlet mad i Caprabo, men i dag spiste jeg middagsmad på “La Ola” efter min lange gåtur. Jeg måtte dog lige en tur hjem for at hente en skjorte for at få lov til at sidde derinde (det var ikke særlig høfligt af mig at sætte mig uden skjorte *pis*!). Bestilte en Spaghetti Bolognaise og kartofler ved siden af, hvilket nok skulle have været salat i stedet for (for at få en mere varieret middag). Well, næste gang sidder den der! ;)

Jeg bestilte en bocadillo med tun og ost nede på stranden (Pineda tror jeg det var). Note til selv: HUSK at se efter om det drypper med olie fra sandwichen!! Det gjorde jeg nemlig ikke, og da jeg efter en rum tid så ned på mine bukser, opdagede jeg en masse fedt-pletter. Det så ud som om jeg havde strintet i bukserne (hvilket ikke er specielt fedt) så jeg hev min trøje og stoppede den i buksekanten så den dækkede for det. Jeg har været ret uheldig med at svine mit tøj til hernede. I morgen skal jeg godt nok have vasket tøj!

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *