Til Tossa

Var i Tossa del Mar som planlagt og det var vaaaarmt!! Stranden var spækket med mennesker, men der var ikke den sædvanlige larm fra turister som vi er vant til fra Malgrat. Der er en anden type turister i Tosa (nok mange fra andre dele af Spanien tror jeg). Vi bestilte liggestole, for vi skulle være der i noget tid :D –> heldigvis med parasol denne gang, ellers havde det satme været ulideligt!

Turen derhen i bil var super. Min far satte den CD på som jeg havde sendt ham, indeholdende min yndlingsmusik: Coldplay – Warning Sign, Peter Gabriel – Father Son etc. Lykke… Hjemturen var en anden historie… En enorm kø af biler hele vejen, hvilket betød at min mor fik hedeslag og ikke kunne tage med til middag hos Ton & Soci :(

Pga. køen kom jeg til middagen senere end planlagt. Det var lidt øv, for jeg ville gerne have leget med mine fætre og Alex og Aimar før vi skulle spise… Well, det fik jeg alligevel lejlighed til efter lækker pizza *mums*. Pisse-god stemning ved bordet, og jeg talte rigtig godt med dem (som om jeg slet ikke var taget hjem efter sidste sommerferie, hehe).

Efter middagen legede jeg med Pol og Alex: blinde-buk-agtigt. Gloede også noget TV hvor der var en pervers landmand der snakkede om køer og hele tiden sagde “patter” *lol*. Så jokede jeg med, at han skulle have efternavnet “TocaTetas” (“RørVedPatter”). Det gik vi og sagde hele tiden bagefter :)

Min far kørte mig hen på hotellet… “Te quiero hijo“… “Te quiero papa“…

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *