Toppers fødselsdag i går

Dire Stratis kommer ud af min højttalere lige nu. Topper havde fødselsdag i går, så i dag gav jeg ham en feee’ lighter :) (US ARMY)…

Vi har jo det helt store animationsforløb lige for tiden. Er i gruppe med Allan, Marlene, Topper og Mette, og de sidste tre dage har vi knoklet med opgave 2 af de 2 opgaver vi fik stillet…

Lidt mere detaljeret beskrevet gik denne opgave ud på at lave en 45 sekunders animation med to objekter og to egenskaber ved disse objekter (vi trak ordene fra en pose, så det blev tilfældigt) –> vores ord var: “forsigtig diktator” og “irriterende pingvin”. Dem skulle vi så lave en animation med, hvor deres karakteristika kom til udtryk så meget som muligt. Pisse svært, men OVERDREVET lærerigt!

Vi er lidt underlig som gruppe… i begyndelsen vil vi allesammen have vores idéer trumfet igennem og vi kan godt slås lidt ind over hinanden, men i takt med at forløbet skriver frem, bliver vi mere og mere homogene –> og vi endte med en ret lækker animationsfilm på (som sagt) 45 sekunder. Allan stod selvfølgelig for musikken, som passer fabeltagtigt til selve animationen. Vi måtte dog klare det uden Mette, da hun havde et ærinde… øv. Men fuck denne dag har været fed, på trods af, at jeg for tiden render rundt med tilstoppet næse og underlige ting i halsen. Well, man kan vel ikke holde sig 100% rask året rundt.

Fik lige en underlig regning fra TRE-FOR om noget flytteopgørelse + en rykker fordi jeg åbenbart ikke havde betalt flytteopgørelsen eller noget i den retning. Men jeg vil lige ringe til dem og klage. Det liger nemlig således, at jeg aldrig har modtaget noget giro indbetalingskort fra TRE-FOR vedr. det beløb på nogen og 500 kr. som de rykker mig for… Det vil jeg da lige have udredet hvad det er for noget, og hvorfor de sender det SÅ sent. Jeg flyttede sgu da d.15 sept. Det er pisse længe siden, og så kommer de NU med sådan en fucking GRANDE regning. MOTHERFUCKERS! Det er satme’ ikke nemt at holde et budget, når man bliver bombarderet med regning / opkrævninger *fuck*.

Hmm, jeg har i det mindste forsøgt at spare i denne måned, så jeg har da en 1500 tilbage endnu som jeg kan smide ud i næste måned på den regning der, og så på en rykker for for sent udbetalt husleje for sidste måned (som jeg altså betalte PÅ DAGEN for sidste frist for betaling!!). Ydermere skal jeg betale en bog på 200 coronas om bogbinding, nyt mobilabonement (når jeg har fået det nye eDankort jeg har bestilt til at betale abonement’et med).

Ja, så der er en del at se til. Skal også snart have stort-vask her –> det må blive i weekenden. D. 11 er der samskudsfest/fødselsdagsfest hos Topper… dét skal undertegnede satme’ med til, det’ HELT sikker!

I morgen er der så præsentation af vores animations kort-film, men før det, har vi lige noget tid til ect. at finpudse dem med credits osv.

Glæder mig fandme til at mit site kommer op at køre her engang før jul… Det her sidder jeg jo og skriver uden at kunne uploade det for offentligheden, hvilket er lidt af en anti-motivationsfaktor. Men igen, jeg ved jo alligevel ikke hvor mange der sad og læste om mig og min dagligdag her i Kolding *g*.

Okay, jeg smutter.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *