Tusindvis af Macs :o !!

Damn det er godt! Jeg var i Kolding i dag til Åbent hus på Designskolen. Waaaauw den er for overdrevet lækker!! Fede lokaler med alle de materialer man kan drømme om: Tusindvis af Mac’s, papir, tegneredskaber etc. Jeg blev guided rundt af en sidsteårs elev ved navn Mads, som var vildt god til at forklare de ting vi så, og vi så rigtig meget (min mor var jo med).

Den linie jeg skal ind på hedder “grafisk designer”. Der er jo mange forskellige linier: Mode, Keramik etc.

Vi var også inde i nogle genbrugsforretninger i Kolding, hvor jeg fandt nogle fede sko til min smoking, og så er det endda mærkevaresko. Et par Salamander!! De er halvspidse for enden og ser ret stilede ud. Jeg har poleret dem så de nu ser helt nye ud…fedt!

Udover skoene fandt jeg også et par bukser, der bare skal lægges lidt ned så de bliver lidt længere, så kan jeg bruge dem.

Det var jo egentlig en skoledag i dag, men den var speciel. Det var nemlig demokratidag, og hvis jeg ikke havde taget til Kolding skulle jeg have siddet i grupper med andre fra hele mit gym og diskuteret kedelige gymnasiereformer… BOOOORING! Jeg har ondt af min kamerater (næsten)…

Lige nu sidder jeg og kæmper med en idrætsrapport om bevægelsesanalyse! Fuck det er dødsygt… jeg pjækker normalt aldrig, men dagen i morgen (fredag) er den sygeste dag i hele ugen. Den består udelukkende af 1½ times moduler, og jeg har lektier for til dem allesammen, som jeg ikke har kunnet få lavet da jeg som sagt var i Kolding hele dagen.

Jeg planlægger at pjække i morgen og så bruge dagen på at lave min rapport færdig. På den måde bliver jeg ikke så ultra stresset. Jeg tror også det er klogest da jeg ikke føler mig helt på toppen nu. Det er som om jeg har lidt kvalme…pis!

Jeg glemte da helt at skrive hvad jeg lavede i går, men det kan næsten også være lige meget. Jeg var i skole, knoklede, tog hjem, sov…

Nå ja, jeg har fået Mathias og Per til at spille fodboldspillet på redzone.dk. Det er faktisk ret morsomt, men Mathias tæver mig sgu’ hele tiden i spillet… det er godt nok irriterende. Det er komplet umugligt at tackle ham.

Nu vil jeg holde op med at skrive mere, ellers ender det med at være en stil til sidst!

Ciao!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *