Undervisning på Designskolen Kolding

Rikke Hansen (nuværende institutleder på Visuel Kommunikation) spurgte mig for leden, om jeg havde lyst til at undervise 1-års eleverne i Photoshop CS3 (grundlæggende) og i går ved 10-tiden var jeg så til møde med hende på Designskolen, for at få nærmere oplysninger omkring forløbet og diverse krav. Efter en kop kaffe og en lang snak, endte det med at jeg sagde ja. Jeg tror altid jeg har gået med en lille underviser i maven, og nu får jeg så mulighed for at se om det er noget for mig. Jeg tror nok det skal blive sjovt, men jeg er også ret nervøs for om jeg kan huske Photoshop når der pludselig sidder omkring 30 studerende og kigger med, hehe. Umiddelbart tror jeg det bliver mega sjovt at prøve :) Det vil også kunne give mig rigtig gode erfaringer m.h.t. fremtidige undervisningsopgaver på- og uden for skolen.

Vi snakkede også om mulig undervisning i programmet FontLab. Det har jeg ikke så meget erfaring med endnu, men jeg fortalte Rikke, at jeg godt ville kunne vise interesserede elever, hvordan jeg som nybegynder arbejder i FontLab. Det er jo trods alt lykkedes mig at stable to OpenType skrifter på benene på trods af mit begrænsede kendskab til FontLab.

Det bliver spændende at se hvad der sker!

This entry was posted in Designskolen Kolding, Grafisk Design, viden. Bookmark the permalink.

4 Responses to Undervisning på Designskolen Kolding

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *