Vær ét med brocholli’en!

Super-dag med masser af grin og god stemning… specielt da vi sad i solskin ude på marken til venstre for havnen og tegnede træer (mere om det senere!).

Først vil jeg lige snakke om den madplan som jeg har fået af min mor. Den trådte i kraft i dag og jeg må sige at den sparker røv (eller rettere: “mave”).
Som det er nu, må jeg ikke lægge planen op på siden her. Forklaring følger engang, hehe.

Dejlig dejligt dejligt vejr! Det bliver sgu’ ved. I vejrudsigterne siger de altid at morgendagen bliver den sidste sommerdag, men så kommer der liiige endnu en god dag efter den.
Jeg har lidt på fornemmeren, at de udsender “taktiske vejrudsigter” for at løfte den generelle stemning i landet. Man bliver jo positivt overrasket når der kommer endnu en dag med godt vejr, og tænker: “Okay kick-ass! Det havde jeg sgu’ ikke regnet med! SUPER!”.
Det er selvfølgelig blot endnu en af mine fucked up teorier!

Men nu hvor jeg snakker om godt vejr, så kan jeg da lige vende tilbage til det der illustration!
Ham Ken er sgu’ en skæg lærer (thank God!). Vi sad hele formiddagen og tegnede brocholli.

Da jeg første gang blev konfronteret med brocholli’en blev jeg lidt chokeret, men jeg lærte hurtigt at acceptere den og fra det punkt, blev mit forhold til brocholli’en bedre. Jeg lærte at fordybe mig i den, tømme mit sind for alt andet, og lade den skønne, grønne grøntsag være fokuspunkt for mine tanker. Jeg kanaliserede min koncentration på de lokkende former og konturer som brocholli’en har og genskabte så grøntsagen ud fra min perceptoriske oplevelse af den.
Hehe, jeg får det selvfølgelig til at lyde som en terapeutisk session, men det er FOR SJOOOV! I virkeligheden så sang vi sange om brocholli og dansede omkring en stor pap-figur vi havde lavet forestillende en stor… brocholli *Gg*.

Senere (og her blev det sgu’ hyggeligt!) var vi på en lille gåtur. Ud på en mark for at tegne og fordybe os i træer. Det er satme svært at tegne træer med alle de grene. Jeg mistede fuldstændig fokuspunktet, men huskede så Ken’s gyldne ord: “Find grundlinierne i objektet og tegn dem op først!”. Det gjorde jeg så –> tegnede de mest dominerende grene op og improviserede så resten af grenene, hehe.

TRÆNING I MORGEN KL. 07:00! Så jeg smutter…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *