Våd rustur på Hjarnø

Haaaj! Så kan man vidst godt sige, at jeg er begyndt på Designskolen Kolding –> hele to dage har jeg gået der nu, og ind til videre har vi kun hørt på en række foredrag, men de var også alt for fede!

Det hele begyndte jo med en rustur d.29/08, som foregik på Hjarnø. Hele turen var iscenesat som en flyvetur, og selve invitationen var derfor udformet som en flightticket (og det lignede også en ægte en!). På bagsiden af denne flightticket stod der, hvad man skulle have med at ting (sovepose, 80’er udklædning etc.) men det havde jeg selvfølgelig ikke læst, så jeg troppede op uden noget som helst udover det tøj jeg havde på + 50 kr. Det var ikke så fedt, specielt fordi vejret ikke helt var med os på turen (det stod bogstaveligt ned i stænger!) og da vi var ude på orienteringsløb blev jeg derfor total gennemblødt –> mit tøj var stadig fugtigt da jeg smuttede i seng, so jeg har aldrig frosset så meget i mit liv tror jeg. En der hed Lars lånte mig heldigvis sin store frakke, og så fik jeg faktisk varmen igen. Han er sgu’ en guttermand!

Udover det med kulden og regnen var turen egentlig ret nice. Vi fik helstegt pattegris den sidste aften og rundede det hele af med et melodi grandprix. Vores gruppe skulle synge “Vi maler byen rød” med “Birthe Kjær” og jeg var Birthe, iført en kjole og en med spand over hovedet, med hø som hår sat fast med gaffa-tape og et ansigt malet på spanden. Jeg skulle så synge det første af sangen og når jeg kom til omkvædet, skulle de andre komme ind og smadre mig og synge videre. Total sort!

Men for lige at vende tilbage til det seriøse –> I går (min første dag på skolen) fik vi den helt store introduktion af de lærere vi kommer til at arbejde sammen med det første basisår. Udover det, fik vi også udleveret skemaet for hele året + et cool studiekort, som man kan låse sig ind på skolen med når den er lukket (ooh yeah baby!!).

I dag fi vi heller ikke lov til at lave noget, men hørte i stedet på to foredrag. Det første handlede om fremtidens forbrugere og udviklingen i europa de sidste mange år. Det var ret nyttig viden vi fik under det foredrag, og jeg håber det fortsætter sådan hele året.

Det andet foredrag var nærmest en præsentation. Det var en interaktiv dokumentar om Mogens Glistrup. Selve opbygningen af dokumentaren gik ud på, at man selv kunne vælge udviklingen i den ved at klikke på 3 såkaldte kodeord, som dukkede op efter hvert klip. Det er lidt svært at forklare, men det var en fed idé.

I morgen regner jeg med, at vi så småt begynder på arbejdet. Vi skal lave en eller anden “samarbejdsopgave”, men de har ikke fortalt hvad den går ud på, så det er jeg spændt på at høre om i morgen.

C’ya!

Nå ja, jeg var også lige inde hos StofaNet igen, for at få dem til at få fingeren ud af røven så de kan give mig noget seriøs kabeltv. Jeg har ikke kunnet se fjerner siden d.22/08 –> jeg vil meget gerne kunne følge med i nyhederne (og hvis der kommer nogle film, så chekcer jeg nok også lige dem).

C’ya! (igen)

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *