Videoforløbet

Så er vi i gang med video-forløbet. Jeg tror det bliver ret så spændende. Der var fælles gennemgang i dag med vores ene lærer Rikke. Hun viste nogle film og snakkede ellers om filmiske virkemidler. Jeg var umiddelbart på “begynder-holdet”, men efter at Rikke fortalte hvad det udvidede hold skulle beskæftige sig med, vil jeg nu gerne over på det hold i stedet.

I morgen skal vi så lære kameraets funktioner at kende og eksperimentere med det. Jeg arbejder sammen med Anders, og jeg tror vi kan lave noget ret lækker motion-graphics. Vi har nogle fucked up idé’er til noget intro i hvert fald.

Har lige gjort hovedrent her i lejligheden, men mangler lige at give WC’et en omgang før alt er shiny og lækkert :)
Det var sgu’ lækkert vejr sidst på dagen i går, så Klavs og jeg var ude på banen med bolden. Vi var de eneste der kom! Hvad SKER der for de andre?! *argh* Hehe. Jeg håber ikke de er ved at falde af på den!

Well, jeg tager lige op på skolen nu her for at sidde med noget proces-bog fra Corporate Identity projektet. Den bliver måske på ca. 80-90 sider den bog og det er min plan at den skal samles med snor og sættes på en ryg. Hele svineriet!

Gotta run

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *