Villy Søvndal

Al respekt til den danske politiker Villy Søvndal. Jeg har lige dokumentarfilmen “Den Hemmelige Krig” af Christoffer Guldbrandsen, og efterfølgende så jeg programmet “Debatten” – alt sammen på DR2. Endnu engang bekræftede Villy Sørensen over for mig, præcis hvorfor hans parti får min stemme. Han diskuterer på en utrolig sympatisk og behagelig måde, og tager hele tiden fat i sagens kerne, og fletter ikke en masse forvirrende detaljer ind. Det tager jeg virkeilg hatten af for, og jeg ville ønske at de andre politikere ville tage ved lære af Villy’s måde at køre tingene på!

I programmet “Debatten” spurgte han gentagne gange Helge Adam Møller, hvorfor man dog ikke lavede en uvildig undersøgelse af de yderst alvorlige anklager der bliver rejst mod regeringen i dokumentarfilmen. Præcis! Det er da kun logisk at man efter så voldsomme anklager, undersøger sagen nærmere, for enten at få be- eller afkræftet påstandende om, hvorvidt Danmark har været med til at udlevere Afganske krigsfanger til amerikanerne, som efterfølgende har tortureret dem i strid med den 3. Genevekonvention. Men nej, Helge Adam Møller forkaster anklagerne på lige fod med statsminister Ander Fogh Rasmussen (som tilmed ikke engang har SET dokumentaren før han forkastede indholdet!). Hvad er det for en regering vi har?!

Jeg håber virkelig at sagen bliver taget op. Så kan det måske også være at vi kan komme noget af vores amerikanske røvslikkeri til livs. Det skulle jo helst ikke være således, at vores regering træffer forkerte beslutninger fordi den føler sig “truet” til det, af den amerikanske regering. Som Bush selv lægger ud: “Enten er I med os, eller også er I med terroristerne!“.

Men lige for at hoppe over i en helt anden grøft. Det kunne også tænkes at denne dokumentar er blevet til, som et led i at få væltet vores nuværende regering. Det kunne jeg heller ikke undlade at tænke på, da jeg så den. Hvis det er tilfældet, så er det godt nok manipulation af værste skuffe! Jeg håber snart der vil blive kastet mere lys på sagen i hvert fald.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

2 Responses to Villy Søvndal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *