Ødelagt hængsel på min mac :'(

Okay, det er noget tid siden jeg har skrevet. Jeg er sgu ved at falde af på den. Men det slet ikke fordi der ikke er sket noget, tvært imod!

Corporate Identity projektet er afsluttet efter en af de bedste processer jeg har haft på skolen synes jeg. Det hele er virkelig arbejdet igennem med talrige eksempler og tilhørende notater. Jeg er meget tilfreds med min endelige identitet til SOS-Børnebyerne Danmark.

Fremlagde det for vores to lærere Birgitte og Åse og fik vildt fed kritik. De kunne få øje på en masse ting som jeg ikke selv havde tænkt over eller opdaget. Det betyder så samtidigt at jeg har en masse efterfølgende rette-arbejde. Det gik jeg lidt i gang med i dag. Jeg var (sammen med Niels) den første der fremlagde for dem, hvilket egentlig var ret behageligt. Så kunne jeg benytte resten af dagen på at tænke deres kommentarer igennem.

De var imponerede over mit logo, og sagde om det, at jeg havde formået at skabe et roterende hjul som ikke virkede “mekanisk”. Jeg var en af de få som havde skabt et logo, der kunne give mange forskellige accosiationer.

Vild nyhed! I forgårs fik jeg installeret Mac OS Tiger på min Mac!! Det er det SPRIT-NYE styrersystem til Mac og det gør det vitterligt til en drøm at arbejde med sin computer. Daaaamn kan jeg kun sige. Det skal opleves. Af de nye funktioner må jeg umiddelbart sige, at “Dashboard” er blevet min favorit! Det er som en slags opslagstavle hvorpå du kan placere såkaldte “Widgets”, små lette programmer, som kan forskellige mere eller mindre nyttige ting. F.eks. har jeg en widget som kan søge på De Gule Sider i Danmark. En anden widget kan tælle ned til et brugerdefineret tidspunkt, hvilket er ideelt at benytte til deadlines eller andet vigtigt der kan tælles ned til… som f.eks. Star Wars Episode III – Revenge of the Sith som der er 8 dage til vi skal ind og se! *WUUUUHUUU*.

Hmm, jeg bliver trist af at nævne det.. I forgårs (mener jeg det var) da jeg skulle slå skærmen op på min mac sagde det pludselig *CRACK!!* hvorefter et stykke af det venstre hængsel knækkede af fra indersiden af skræmens ramme. Skærmbilledet har ikke taget skade eller noget, men det betyder at jeg ikke kan lukke den ned. Jeg har snakket med Allain (ham der står for udlåning af skolens udstyr) og det lader til at han måske kan reparere det, hvilket jeg inderligt håber kan kan.
Det er muligt at reparere har jeg set på nogle web sites som Anders fandt frem efter det skete, så jeg er ikke helt desperat. Situationen har dog betydet, at jeg (så snart den er blevet repareret) sælger den og skyder lidt ekstra penge i at købe en helt ny.
Det er det mest nyttige værktøj jeg nogensinde har haft og der går ikke én dag hvor jeg ikke bruger min mac til enten at arbejde eller skrive og tegne på. Kan simpelthen ikke undvære den… På Apple.dk kan vi her på Designskolen Kolding få studierabat (5-10% ?) så en 15″ PowerBook G4 kan jeg godt få ned i et nogenlunde acceptabelt prisleje. Og så er der jo også den behagelige garanti ved siden af…

I morgen håber jeg Allain er på skolen. Han var der nemlig ikke i dag og jeg skal lige forhøre mig hvorledes det står til med det han havde snakket med Apple om. JEG SKAL FANDME HAVE DEN FIKSET SÅ HURTIGT SOM MULIGT!! Hvis den ikke er repareret inden weekenden, så vil jeg spørge om han kan have den stående på sit kontor.

Night falls…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *