At hæve 10.000 DKK…

Er næsten lige kommet hjem fra skolen… Var til den andensidste croquis-time i dag –> det var godt nok ikke med en særlig spændende model. Kan bedre li’ ham, der har været soldat (kan ikke lige huske hvad han hedder)…

Knokler stadig med de bæreposer. I morgen skal Anders og jeg godt nok give den en skalle, hvis vi skal nå at have ALLE vores poser færdige til torsdag/præsentation. Vi overvejer lidt, at printe nogle små versioner ud…

Ham der vil sælge sin Mac til mig, har ikke lige givet mig et tidspunkt for, hvornår det er bedst jeg kommer fredag d.7. Det synes jeg godt lige han kunne gøre… bare så jeg ikke tager helt derover, og han så ikke er at finde. Så ville de penge være spildt –> jeg regner ikke med at det er helt billigt at rejse til Kbh tur/retur!

Well, jeg var i banken i dag for at hæve 10K! –> Det havde jeg det pænt underligt med…

Nå ja, jeg har stadig lidt med maven, men i forhold til, hvordan jeg havde det i går, er det her det rene vand… Håber dog på, at det er HELT væk til studieturen til Amsterdam.

Jeg er pænt sulten, så jeg vil skride nu.

Jeg er bare KONGEN i bordfodbold!!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *