Børnebøger *lol*

Here we go again. *gab*

Jeg har på fornemmelsen, at der bliver tryk på i morgen. På Grafisk Design & Illustration er vi jo ved at lave illustrationer til en børnebog med 3 bogstaver og et dyr –> mere om det på et andet tidspunkt. Anyway, det skal være færdigt torsdag morgen og personligt har jeg meget travlt. Jeg har kun lavet skitser ind til videre, så i morgen bliver der tryk på! Der skal jeg ned i butikken og kaste endnu flere penge efter materialer: jeg skal købe noget Hammer-papir (hvad det så end er) tl 11 kr pr. ark –> det er også 42 eller sådan noget, og så er det giga lækkert at tegne/male på, fordi det skulle være tykt.

Mine 3 bogstaver er: c, g og ø –> og mine dyr er derfor: Cobra (jeg VED det er med K!), Giraf og Ørred. Dem laver jeg så en metamorfose med –> det er anden gang jeg beskæftiger mig med det, men af det kan man så konkludere, at jeg har et eller andet med metamorfose…

Nå, her sidder jeg og tyller mariekiks sent ud på natten… jeg skrider også i kanen nu. Der er forresten smidt en gæstebog på på min side (du kan checke den ved at klikke på “Gæstebog” i topmenuen).

BØH!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *