Design:Startup (Personlig Lederskab 3)

business_kolding_milk.jpg

Sidste dag med Personlig Lederskab. Vi skrev vores kompetencer / færdigheder ned på et ark og sorterede dem (nogenlunde) efter:

1) Bedst til
2) Ekstra
3) Udvikles mere

Efterfølgende havde vi endnu en “interview-session” hvor vi sad med et nyt ark fra “What Is Pink“. Vi skulle forestille os hvordan vores situation var til receptionen i slutningen af hele Design Startup forløbet – hvordan stemningen var, hvad vi havde fået styr på mht. virksomheden osv. Det var sjovt at tale om fremtiden i præsens. Psykologisk set gør det vel, at man kommer tættere på sine målsætninger.

pink_pil.jpg

Da vi havde interviewet hinanden og udfyldt alle punkterne på arket, holdt vi hver især en kort præsentation af forløbet “Personlig Lederskab”, hvor Anders og jeg fortalte kort om vores virksomhedsidé. Vi plukkede nogle slides ud fra vores eksisterende præsentation som vi fyrede af. Vi overskred desværre tiden (igen hehe) men det er jo også noget af det vi skal arbejde på.

Afslutningsvis fik vi et stykke modellervoks af Lærke. Jeg formede mit stykke til en perfekt globe – et symbol på den simplicitet / enkelthed vi forhåbentlig har mht. vores virksomhedsidé efter hele forløbet. Anders formede et “solidt fundament” ud af sin klump, for at understrege vigtigheden af at bygge virksomheden oven på dette.

Jeg føler virkelig at jeg har fået meget ud af de 3 dage vi har haft med Lærke! De korte deadlines og gode “task force” grupper medvirkede til, at vores produktivitet blev øget ganske betydeligt. Det har også meget at sige, at der er nogle personer omkring en, der styrer showet og kan guide en fra trin til trin. Der har været positiv stemning fra dag 1, og jeg håber det fortsætter sådan.

Løfte til Lærke Ullerup inden vi tog hjem i dag: Mindst 10 nye kontakter ved workshoppen i Stockholm! Og vi sender hende et foto af de mange visitkort når vi kommer hjem! Nu har vi lovet det, så nu bliver vi nødt til at holde vores løfte – på den måde får vi det også gjort, hehe.

This entry was posted in Afgang 08. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *