Drømmer mig til andre lande

Sidder og arbejder sent som sædvanligt… Netradioen er tændt… Blide brassilianske toner flyder fra højttalerene, og den dybe bas runger dejlig behagelig i øret… Mine hænder forsøger at skrive på en opgave til skolen, men jeg ville ønske jeg var i Brasilien lige nu, eller på Cuba… liggende i en lavthængede hængekøje med palmens skyggespil på mit ansigt… Men ak, alle lande er så fjerne, men en dag vil jeg være der… se tingene fra drømmene.

Eller hvad med skotland? Jeg drømmer videre *suk*…

Tjah, hvis du ikke lige havde bemærket det, så er mine tanker noget fjerne her til aften… Jeg skyder skylden på musikken. Jeg må hellere vende tilbage til lektierne :-)

Ses, hasta luego, ciao, adeu, bye, chüß…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *