Gode vejr fortsætter :D

Lige som man tror det skal til at holde op, vender vejret og det bliver den skønneste dag! Regnede rigtig med at der skulles spilles en masse fodbold i dag (det var trods alt torsdag) men vi kom kun 4!! Verden er af LAVE! Hvad sker der for de andre spørger jeg bare!? Uden at lyde alt for pesimistisk, så tror jeg ærlig talt ikke der er mange af disse solbestrålede og varme dage tilbage før vinteren griber om os med sin isende klo!

Arbejdede på Carma-logoet til kl. 4 i nat, så stod først op ved 12-tiden *yawn*. Aftalte med dem i dag at vi kunne mødes i morgen på pizzariaet 15:30 så jeg kan vise dem de skitseforslag jeg er kommet frem til. Her i dag sad jeg på skolen og tegnede videre på dem, så der er en del at vælge imellem nu. Nogle mere eksperimenterende end andre. Håber satme der er een af dem der falder i deres smag!

Jacob Stegelmann kom af en eller anden grund ikke så Flemming Qvist Møller kom ind som substitut. Lidt ærgeligt men Flemming fortalte om nogle spændende ting: hvordan man lavede tegnefilm i gamle dage etc.

Nu er jeg så blevet medlem af Teknisk Landsforbund (gratis når man studerer!). Det betyder at jeg nu er ulykkesforsikret :) Så nu kan jeg tage op på skolen i morgen, komme til skade og få penge for det –> COOL! Ej, spøg til side.
Ken Denning (eller “Dén Kending” som vi kalder ham. “Hvilken kending? Dén Kending!” hehe) holder foredrag i morgen på KUC 10:00. I’ll be there! Det var jo planen at vi skulle lave 3 A3 tegninger og eksperimentere med tegneteknikker, men jeg må indrømme at det logo-geil her har gjort, at jeg måske ikke har været 100% engageret i illustrationen :s Win some, loose some…

Jeg er kommet nogle trin nærmere i mit forsøg på at ændre designet på dette standard-blog interface… jeg må godt nok sige det er svært når det er spækket med php-kode (jeg er overhovedet ikke programmør jo!). Det er dog en pisse-god måde at lære php på tror jeg. Det lykkede mig i hvert fald at få ændret nogle ting der irriterede mig :D

Her er lige noget af det jeg gerne vil lave:

  – Ændre farverne (baggrundsbillede, links, tabeller)
  – Et system så man kan se hvor mange gange et indlæg er læst (må hellere spørge Sylle)
  – Header (fjern “jokke-svin.dk” og skrive det ind i billedet i stedet)
  – Lave headeren om til et link der linker til forsiden
  – Lave et “Til forsiden” link i sidebaren
  – Når der klikkes på “skriv kommentar” så skal den hoppe ned til tekstboksen (sikkert noget kode med bogmærker / anchor points hvad ved jeg).

Shit shit, må hellere komme i seng… lige lidt visuelt inden jeg smutter (det nye digitalkamera jeg vil erhverve mig). Check it out!

Nat

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

One Response to Gode vejr fortsætter :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *