Kort møde med min far

Det regner men jeg forsøger ikke at lade mig påvirke alt for meget af det. Det skal nok blive bedre i morgen :)

Jeg har fået købt et midlertidigt SIM-kort til mobilen, så de andre kan få fat på mig og omvendt. Det er rart nok at kunne komme i kontakt, hvis der nu skulle ske noget (hvis jeg nu skulle få en meteor i hovedet eller noget i den retning).

Mødtes med min far hos Elvira, hvor jeg også fik hilst på Miguel. Min far var lige kommet fra arbejde, og havde parkeret den nye lastbil i Malgrat. Vi tog hen på den engelske pub og fik os to Super Duper burgers og nogle Leffe’s. Videre til Don Quijote og 2 spil billard og 1 omgang meget dårlig pinball. Shit vi var ringe!

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *