Mæææh! IGEN skrivelyst! Mææh!

Så har jeg lige været et smut hjemme i hyggelige Faaborg, og jeg har fået det en del bedre med halsen :) Man kan ikke sige det går lige så godt med opgaven… for fanden det er noget lort. Jeg har MINUS lyst til at skrive. Seriøst!

Hvor kunne det være skønt med en kæmpe ferie lige i FJÆSET! ‘Kæft jeg glæder mig til sommerferien! Jo, jeg er fuldstændig klar over, at man må yde for at nyde, så der skal bare skrives igennem på den opgave i dag! Så må jeg se hvor meget jeg når.

Jeg har analyseret Panton-stolen objektivt og til dels også Kina-stolen… det jeg så skal skrive på nu, er en komparativ analyse af de to stole, hvor jeg inddrager min problemformulering og forsøger at komme til et svar på den… Held og lykke til mig!!

Nu bliver jeg nødt til at skride ned i Fakta efter mææ… MÆÆÆÆÆÆ… MÆ, MÆLK!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *