Medisterbar, 10 kasser øl, Absinthe og fede englændere!

Wicked, wicked night! I går var der “medisterbar” på skolen med Happy Sunshine Band (Allan, Ole og Mads) som fyrede sange af i bedste 413-stil, men meget mere dybsindige… Hehe det var geil nok.

Og så tog Søren og jeg ned til Fakta for at hente 10 kasser øl og folk kiggede lidt underligt *Gg*. Maskinen ville fandme ikke tage kasserne, så vi måtte stå og aflevere alle flaskerne manuelt fra de 9 tomme kasser vi havde med derhen!! *argh* –> fik da 2 gratis øller for tjenesten :D WUHUU, DET VAR DET HELE VÆRD!

Anyhow, så skred vi ned på Knuds Garrage bagefter, da det begyndte at tynde ud på skolen… Dernede fik jeg satme’ en af de dyre Absinthe :O Hot damn min hals gik i stykker der (90% er sgu’ noget der rykker).

Og vi mødte også nogle englændere dernede fra London. De var på ferie her i DK i nogle dage. De var totalt overraskede over at høre mig snakke 100% som en “London’er” *G* Det er for geil at snakke med dem. Sad også og fyrede lyrics af fra “The Streets” og de synes jeg lignede en eller anden fra serien “The Council”? Hmm… Men sjove var de i hvert fald. Skam jeg ikke fik deres adresser i UK.

Efter Knuds tågede vi lidt rundt nede i byen, hvorefter jeg smuttede hjemad. Mødte lige Anders uden for Republikken, hvorefter vi fulgtes ad hen til Pitstop. Havde ikke lige dinero til at komme ind (fucking 30 kr) så vi smuttede hver til sit. Jeg skulle bare hjem og knalde brikker 4real!

Men alt det var i går. Lige nu sidder jeg helt uden tømmermænd (som jeg mærkeligt nok aldrig har) og skal lige op på skolen for at hente mit grej, som jeg lagde oppe i et rum til fredagsbaren, for ikke at få det rapset af en lusketyv!

Tror måske jeg smutter hen til T-man i dag for at spille noget pool –> lad det blive en tradition, for det er bare for skægt :D
NU skrider jeg op på skolen. Håber mit nøglekort virker… ellers kan jeg ikke komme ind til min mac, kameraet og min wacom *argh* hehe.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *