Min fødselsdag i dag :D

Tillykke med fødselsdagen! (siger jeg lige til mig selv *Gg*). Ej, her til midnat (for 21 år, 1 time og 5 minuter siden) blev jeg sgu’ født. Og her sidder jeg så mange år senere, og så mange oplevelser rigere og tænker tilbage på de brugte år, den svundne tid, den gode tid…

Og hvem er jeg så blevet til den dag i dag? (spørger jeg lige mig selv igen). Well, Det er et spørgsmål jeg endnu ikke har den fornødne erfaring til at besvare, hvilket i dén grad også ville være usædvanligt hvis jeg kunne. Selverkendelse er ikke noget man kommer sovende til, men jeg arbejder mig derhenad. Håber jeg kan besvare spørgsmålet, når jeg engang er en 70 år *s*.

Nok om det, og videre til det håndgribelige! Hvordan er min situation LIGE NU!? Jo, Får noget indtjening for en ny musikvideo jeg lige er blevet færdig med –> den er i stil med Hjælp Mig Pia, men bare med en ganske “normalt” track i stedet for tyrkisk musik.

Kan hæve min børneopsparing nu, men den skal desværre gå til at betale min kassekredit med *suk* –> Det er jo fordi jeg brugte en ORDENLIG røvfuld penge på min Mac… sådan er det nu engang.

SÅ! Nu vil jeg arbejde videre på en character til animationsforløbet!

Ciiiiiiaaaaaooooo sons of bitches!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *