Mr. Gør-det-selv! Nyt klædeskab –> locker!

Hvor er det hele bare NICE! Efter jeg fik hylden op, så var jeg ovre ved Anders, hvor jeg slæbte en plade (3 meter lang og 3 cm tyk) hele vejen hjem til mig! Bar den på hovedet, hvilket er derfor jeg har en lille rød bule på hovedet nu *Gg*. Det var godt nok noget af det hårdeste jeg har prøvet: at få den gigant plade op på 3. sal *gisp* –> dér er noget der er bedre end fitness!!

Nå, men til POINTEN: Denne plade, har jeg lavet det FEDESTE work table ud af på 2m og 40cm. Det er en forlængelse af køkkenbordet, bare lavere. Jeg er seriøst mr. Gør-det-selv for tiden. En påskeferie dedikeret til håndværkeren, hehe. Det eneste der mangler ved dette bord er to ekstra ben. Jeg havde kun 4 at gøre godt med, som jeg tog fra det bord jeg fik fra Anders. Der skal to mere på for at stabilisere det på midten da det er ret så langt… Always somethin’ to do!

NYHED: Jeg er blevet den stolte ejer af det mest blærede skab! Det er lidt over 2 m højt og i mat grå. Der har jeg så lagt alt mit tøj ind –> det ligger perfectemundo!

Det bedste af det hele var, at jeg sagde til ekspedienten: “Ja, jeg har jo lagt mærke til at skabet har en lille defekt, idet låsemekanismen mangler”, hvortil han lige på stedet slog 500 kr af prisen!! WHAT!? tænkte jeg… hvorefter jeg straks tog skabet og daffede hjem med det på en sækkevogn af frygt for at han skulle ombestemme sig, hehe.
Jeg er ikke ét sekund i tvivl om at det hænger sammen med Feng Shui –> de områder jeg optimerer i hjemmet, dem kan jeg seriøst mærke en effekt fra i min dagligdag… tag f.eks. velstandsområdet: jeg får ret så mange jobtilbud. Senest min fætters kæreste, som skal have hjælp til et web site for unge med problemer… Det skal jeg lige se om jeg kan se på og så få en lille skilling for det :)

Så har jeg også skilt mit kvadratiske bord ad og smidt det ned i depotrummet… det passede simpelthen ikke ind med resten af møblementet. Mit computerbord er også blevet overflødigt efter jeg har lavet mit vidunderlige work table, så det skilte jeg også ad og smed ned i depotrummet.

Sådan som min bolig er lige nu, kunne man godt fristes til at tro at jeg lige var flyttet ind, men det vil jeg råde bod på ved at smide nogle plakater op med farveholdning i henhold til Feng Shui.

Her er lige groft listet hvad jeg bl.a. skal have lavet:

    – Sidde-puder af fletværk (IKEA, 200 pr. stk.)
    – Nyt badeforhæng (mørkeblåt)
    – Gulvtæppe (ikke særlig stort)
    – Rum-deler (gardinskinne jeg monterer i loftet)

Dette er blot nogle af de mange ting der skal laves, så der er en del at se til. Men jeg må dog sige at det begynder at se lækkert nok ud i min bolig!

For lige at springe til noget andet: var til fodbold i dag kl. 14:00 i det mest vidunderlige vejr! Temperaturen kunne snildt have sneget sig op på de 14 grader tror jeg…

Det var godt nok den mest voldelige omgang fodbold til dato jeg har været med til. På et tidspunkt lå der TRE nede på banen på samme tid og ømmede sig. Jeg fik et kanonskud lige ind på brystkassen –> halv mavepuster *outch*. Så lossede jeg Anders i maven (eller var det bollerne?) hehe. Lidt en hævn for at han stemplede mig midt på foden *argh* HADER når det sker… det går heldigvis hurtigt væk!

I morgen skal jeg hjælpe DeeDee :D ONE o’clock SHAARP!

Night falls

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *