Poser, fodboldside og Christina Ræbilds Mindelegat

Jeg skulle have lavet nogle designs til de poser, men det har jeg ikke lavet endnu. Får sgu’ travlt i næste uge, og der er endda optagelsesprøver, så jeg kan ikke komme til at sidde nogle steder på skolen næsten… Det er pisse irriterende!

Den brainstorm jeg havde var ellers nice, så jeg ligger inde med en bunke idéer.
Er lige blevet færdig med grunddesignet til den fodboldside der… Den er blevet ret lækker, specielt footeren. Den er anderledes og iøjnefaldende. Lille et lille billede af siden her:

I går sendte jeg så en ansøgning til Christina Ræbilds Mindelegat, som jeg håber meget på at modtage. Det ville godt nok lette min økonomi en del. Det ville være rart at have lidt ekstra lommepenge med til Amsterdam.
Og så til noget andet: Jeg skal snart have formateret min computer. Jeg har købt en spindel med 100 CD’er i, som jeg skal have brændt alt mit lort over på… mine film, musik, billeder osv. osv. Det bliver rart at nulstille sin computer og komme af med alt det overflødige…

Nu vil jeg ha’ noget mad!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *